kalau sdey, buat ape?



:62: aku try tok kacau org, hepy kan org lain, even aku ngah sdey skalipun. maybe ngn cre uh aku ley bhagia. mcm org len jugak :)

:34: aku akn crik coklat! sbb aku tau cklat bley bg kter tng cket. ape ape cklat pun aku sapu. tp, skunk ney ngah puase laa. cner eh? :)

:64: paling pnting, aku akan melalak cm org gler. aku akn rse okay bler aku nyanyi. even suare aku bukan sdap mane pun. lantak laa if kat lua ruma uh hujan dgn slbatnyerrr :)

:61: then, aku akn dgr lagu. lagu yg best best. sbb, music ley wat aku ase tenang sgt sgt :)

:60: kalau dah ta than, mle laa si air mate akn keluar, smpai berbaldi baldi. ta kesa laa, jnji pas uh aku ley tersenyum && biase nyer after nanges aku akn tdow ngn se lena lena nyer :)

:59: aku jrang critakan mslah aku kat org len, aku lbey ske mndiamkan dri. sbb aku rse tuh lbey bek && ta mnyusahkan org laen :)

:58: kdg kdg aku akn buat smthing yg agak gler. yg jrang o ta pnh aku wat. cm best kn bunyi nyer? kdg2 cm lawak, klaka n bdow gak laa kan. but sokay, nk bg dri tenang kn? :)

:57:last, aku akn lpe kn sumer mslh yg ade, yg sgt mmbebankan kpla aku yg ta bpe nk besa ney, && sntiase pkir positive. slalu ngat blek sumer bnde yg best yg pnh jd lam idop && pling pnting, ta kan sskali bia kn dri aku hdup lam ksdihan spnjg mse. stiap mslh pasti ade jln pnyelesaiannyer :)

:41: be a strong person!

BERMIMPI DI LANGIT

2 comments:

  1. jangan sedih sedih okayy adik .
    yes, be strong .
    muahhh :)

    ReplyDelete
  2. yeshhh..aja aja fighting..ngee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ALL RIGHT RESERVED BY LANGIT MIMPI - COPYRIGHT © FANTASILANGITMIMPI